تلفن تماس: ۰۹۱۰۱۶۸۱۱۳۸ - ۰۲۱۸۸۴۵۸۶۱۹

شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبح تا ۱۷ و پنجشنبه تا ۱۲:۳۰

معرفی سانورترهای برند ای پی اور‍‍

معرفی سانورتر برند ای پی اور

سانورتر یا همان اینورتر/شارژر یک قطعه کاربردی در سیستم برق خورشیدی است که علاوه بر کنترل فرآیند شارژ باتری ها، قابلیت تبدیل برق باتری به برق شهر را دارا است. به طور ساده تر هر سانورتر از شارژکنترلر و یک اینورتر تشکیل شده و در برخی مدل ها یک شارژر برق شهر نیز به جهت شارژ باتری ها با موتور برق اضافه شده است. برای آشنایی بیشتر با سانورتر می توانید به نوشته سانورتر چیست و چه کاربردی دارد مراجعه نمایید.

 

سانورتر برند ای پی اور

برند ای پی اور یکی از معروف ترین تولید کنندگان تجهیزات برق خورشیدی است که محصولات خود را علاوه بر کشور های آسیایی و خاورمیانه به کشورهای اروپایی نیز صادر می نماید. مهم ترین محصولات این کمپانی شامل شارژکنترلرهای PWM و MPPT، اینورترهای تمام سینوسی و سانورتر است.

سانورترها این برند همگی از شارژکنترلر MPPT و اینورتر تمام سینوسی تشکیل شده اند و بر روی تمامی مدل ها، شارژر برق شهر وجود دارد. در حال حاضر ای پی اور، سانورترهای خود را در دو سری زیر تولید می نماید:

  • سری UPower
  • سری UPower-HI

سانورتر سری UPower برند ای پی اور

سری UPower اولین سری از سانورترهای برند ای پی اور است که تمامی مدل های آن دارای شارژکنترلر MPPT و اینورتر تمام سینوسی است. تمامی مدل های این خانواده دارای یک شارژر برق شهر است که می توان توسط برق شهر یا موتور برق نیز باتری های سیستم برق خورشیدی را شارژ نمود. ساده ترین مدل این برند یک سانورتر با توان ۱ کاوا با شارژر ۳۰ آمپر MPPT و قوی ترین مدل آن دارای توان ۵ کاوا و ظرفیت شارژ ۱۰۰ آمپر است.

شما می توانید توسط این سانورتر تمامی پارامتر های سیستم از قبیل ولتاژ، جریان و ظرفیت باتری سیستم را توسط یک نمایشگر LCD با ابعاد مناسب مانیتور کنید. همچنین این مدل دارای تنظیمات خاص مانند تایین اولویت برای منبع شارژ و منبع توان خروجی است که با تنظیم آن می توان از این دستگاه به عنوان یک منبع تغذیه برق اضطراری استفاده نمود.

مهم ترین ویژگی سانورترهای سری UPower به صورت زیر است:

  • شارژکنترلر MPPT با راندمان بالا
  • اینورتر تمام سینوسی
  • شارژر ۲۲۰ ولت جهت شارژ باتری با ژنراتور
  • نمایشگر LCD با قابلیت مانیتور ولتاژ و جریان و ظرفیت باتری
  • تنظیمات منعطف و تایین اولویت منابع ورودی و خروجی
  • ظاهری شیک با ابعادی مناسب

 

سانورتر سری UPower HI برند ای پی اور

سری UPower HI در ادامه سری UPower تولید و به بازار عرضه شد و مهم ترین تفاوت این خانواده با سانورترهای سری UPower علاوه بر کیفیت ساخت بهتر و همچنین امکانات کنترلی و تنظیمات منعطف، قابلیت کار بدون باتری است که می توان با اتصال فقط پنل خورشیدی به ورودی آن و بدون باتری، از آن خروجی دریافت کرد. این قابلیت مناسب مصرف کننده هایی است که فقط در طول ساعات روز روشن هستن و نیازی به باتری برای کار در شب ندارند. این قابلیت کاربردی در این سری اضافه شده و مهم ترین وجه تمایز آن با سری UPower است.

 

در ادامه قصد داریم شما رو با ویژگی های مهم هر دو خانواده UPower و UPower HI آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

 

تنظیم اولیت شارژ باتری

این ویژگی به شما کمک می کند تا در صورت نیاز اولیت منبع شارژ باتری را تنظیم نمایید. هر سانورتر دارای دو منبع اصلی شارژ باتری است. منبع اول پنل خورشیدی و منبع دوم برق شهر که شما می توانید در سانورترهای برند ای پی اور بین این دو منبع یکی را انتخاب و یا اولیت شارژ را برای یکی از این دو منبع بالاتر در نظر بگیرید. برای مثال در صورتی که اولیت شارژ بر روی پنل خورشیدی قرار گیرد، تا زمانی که پنل خورشیدی در دسترس است، سیستم از پنل برای شارژ باتری استفاده می کند اما در صورت قطع شدن پنل خورشیدی در شب یا در روز ابری، برای شارژ از منبع برق شهر یا ژنراتور استفاده می کند.

 

تنظیم اولیت خروجی

تمامی سانورترهای برند ای پی اور دارای قابلیت تنظیم اولیت منبع خروجی هستند. این قابلیت این امکان را به شما می دهد تا بین اینورتر داخلی دستگاه و ورودی برق شهر یکی را برای خروجی انتخاب نمایید. این قابلیت بیشتر در منابع برق اضطراری کاربرد دارد. برای مثال شما می توانید اولیت خروجی را بر روی ورودی برق شهر قرار دهید که در این صورت تا زمانی که برق شهر یا ژنراتور در دسترس است، خروجی از طریق این منبع تامین می شود و زمانی که برق شهر قطع شود، خروجی به اینورتر و باتری ها وصل می شود.

 

تنظیمات باتری

تمامی سانورترهای برند ای پی اور دارای تنظیمات کامل و کاربردی مربوط به باتری است که می توان توسط آن، ولتاژ و جریان شارژ باتری، نوع باتری و ولتاژ قطع و وصل باتری را مشخص نمود. با این تنظیمات علاوه بر افزایش طول عمر باتری می توان از تنوع باتری بیشتری برای سیستم برق خورشیدی استفاده نمود.

 

لطفا نظر خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید

تفاوت پنل خورشیدی مونوکریستال و پلی کریستال
پست بعدی

برسی پنل خورشیدی مونوکریستال و پلی کریستال در شرایط مختلف آب و هوایی

آشنایی با تکنولوژی پرک و هاف سل در سلول خورشیدی
پست قبلی

آشنایی با تکنولوژی پرک و هف سل در پنل خورشیدی

To Top